Aquitalia 78 jedna od najistaknutijih premijera na 25. Biograd Boat Showu

Tvrtka PAVIC, osnovana 1995. godine, uspješna je tvrtka s najviše isporučenih specijalnih vozila s dizalicom širom Europe. Od 2022. godine dio su nautičkog sektora, jer postaju europski proizvođač i uvoznik branda  AQUITALIA za europsko tržište. U proizvodnom programu imaju motorne jahte od 46 do 110 stopa i katamarane od 55 do 72 stope, a godišnje isporučuju oko 50 jahti.

AQUITALIA je predana isporuci jahti izgrađenih prema najvišim standardima kvalitete, primjenjuju  vrhunske tehnologije za izgradnju modernih jahti, a zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji kvalitete, luksuza, dizajna i performansi mogu stvoriti iskustvo po mjeri koje odražava osobnost vlasnika.

Model AQUITALIA 78  doživio je svoju svjetsku premijeru na nedavno održanom Cannes Yachting festivalu, a moderan dizajn navedenog modela nagrađen je na ovogodišnjem Yacht Trophyu u kategoriji Revelation of the Year Trophy.

Naime, ova 24 metra duga i 6,2 metra široka motorna jahta dizajnirana je prema viziji gospodina Pere Pavića, iskusnog brodovlasnika, a kombinira zadivljujući vanjski dizajn s najnovijom tehnologijom u operativnim sustavima, dok je najsuvremeniji proces gradnje uštedio veliku težinu i maksimizirao unutarnji prostor.

Na ovogodišnjem izdanju Biograd Boat Showa, tvrtka PAVIC će se predstaviti s premijerom na hrvatskom tržištu s modelom AQUITALIA 78 gdje će svi zainteresirani imati priliku razgledati brod, te saznati više informacija o samom poslovanju i planovima za budućnost tvrtke.