Hrvatska premijera AB Inflatables gumenjaka na 23. Biograd Boat Showu

Hrvatska premijera AB Inflatables gumenjaka na 23. Biograd Boat Showu

AB Inflatables, kao dio AB Marine Grupacije, globalno je prepoznat kao primjer dostignuća u proizvodnji plovila koja se koriste za slobodno vrijeme i u profesionalne svrhe. AB Inflatables plovila imaju CE, NMMA i ISO 9001 certifikate, što je prednost u odnosu na mnoge druge proizvođače prisutne na tržištu i u segmentu RIB i JET plovila. Težnja ka savršenstvu, gotovo 50 godina dokazane stručnosti i izvrsnosti, status jednog od najboljih proizvođača, sve to objedinjuje i opisuje AB Inflatables, njihovu prisutnost na tržištu plovila. Na ovogodišnjem Biograd Boat Showu šibenska tvrtka LOA d.o.o. premijerno će u Hrvatskoj predstaviti AB Inflatables gumenjake, Alumina 10 ALX i Oceanus 17 VST.

Alumina gumenjaci sa sportskom konzolom od stakloplastike dizajnirani su imajući na umu vodene avanturiste i spada u najcjelovitije aluminijske konzolarne gumenjake na tržištu.  Njegovi visokokvalitetni aluminijski trupovi čine ga dovoljno izdržljivim da izdrži sve vrste terena, omogućujući pouzdano kretanje kroz koraljne grebene, rijeke i jezera sa stilom i udobnošću. Unatoč snazi ​​i izdržljivosti, linija sportskih gumenjaka Alumina također je lagana. To znači lakše spuštanje i podizanje na sanduke, platforme ili jednostavno do plaže u danima opuštanja. To također znači veću brzinu, manje potrebne konjske snage i poboljšanu uštedu goriva.

Oceanus gumenjak sa sportskom konzolom od stakloplastike pruža nenadmašne performanse, praktičnost i kapacitet. Iskusni pomorci odmah će uočiti ono što Oceanus razlikuje od sličnih plovila: širok raspon standardnih i izbornih značajki stvara sportski i dinamičan gumenjak spreman za sve. Velikodušni prostor na brodu Oceanus gumenjaka su rezultat jedinstvenog prednjeg trupa. Ovaj moderan, ali funkcionalan raspored pruža udobnu vožnju, s dovoljno prostora za skladištenje opreme ili dnevnih potrepština.