Hrvatski Adriatic Wave može se pohvaliti drugim najvećim brojem plovila izloženih u Veneciji

Hrvatski Adriatic Wave može se pohvaliti drugim najvećim brojem plovila izloženih u Veneciji

Treći Salone Nautico Venezia otvorio je svoja vrata 28. svibnja 2022. i trajat će do 5. lipnja, a CYR je uživo popratio događanja u Veneciji za naše čitatelje. Segment luksuznih motornih jahti dominirao je ovogodišnjim sajmom, a s iznenađenjem smo vidjeli da je rovinjski Adriatic Wave imao drugi najveći broj izloženih plovila na sajmu.

Uz glavne talijanske brendove koji su uglavnom zastupali njihova brodogradilišta, brend Absolute predstavljao je njihov hrvatski zastupnik Adriatic Wave, što je dokaz marketinške sposobnosti ove hrvatske tvrtke. Također su dobili odgovornost predstavljanja svjetske premijere plovila Absolute 56 Fly.

Ponuda Absolutea na sajmu uključivala je 47 Fly, 48 Coupe, 52 Navettu, svjetsku premijeru modela 56 Fly, 60 Fly i 68 Navette. Tvrtka je predstavila i brend motornih brodova Regina, uključujući modele 340 Inboard i 340 Outboard. Impozantnim izložbenim štandom na kojem je bio i privatni kuhar, ova hrvatska tvrtka ponovno je dokazala svoj moćni status međunarodnog trgovca jahti najvišeg reda.