CYR ekskluzivno: Snažan povratak Palma International Boat Showa

CYR ekskluzivno: Snažan povratak Palma International Boat Showa

Palma International Boat Show je 3. lipnja nakon dvije godine ponovno otvorio svoja vrata, a izložba za 2021. godinu će potrajati sve do 6. lipnja. Po riječima organizatora na tradicionalnoj lokaciji Moll Vell u Palma de Mallorci ima 227 izlagača i više od 185 brodova na moru, na više od 80.000 četvornih metara izložbenog prostora dok je naša procjena da na kopnu ima približno još 60 plovila. Službeni brojevi ne opravdaju impresivne razmjere ovog nautičkog sajma jer dominiraju luksuzne motorne jahte. U sklopu Palma showa također se održava Palma Superyacht Show, s novim područjem Refit & Repair. Ovaj nautički sajam vratio se još snažniji, nakon otkazivanja 2020. godine zbog Covid pandemije, a stroga higijenska pravila su na snazi, kao i na cijelom otoku Mallorci s obvezom nošenja higijenskih maski i na otvorenom.

Atmosfera na sajmu je izuzetno ugodna, s iznenađujuće ležernom atmosferom u tako luksuznom okruženju, s mnogo objekata za hranu i piće koji nude opuštajuću posjetu sličnu Biograd Boat Showu. Dan otvorenja bio je dobro posjećen, uključujući dobar postotak međunarodnih posjetitelja, uglavnom s njemačkog govornog područja, što je dobar znak za nautičku sezonu koja je pred nama.

Međunarodni sajam u Palma de Mallorci organizira Balearski institut za poslovne inovacije (IDI), pod vodstvom potpredsjedništva i regionalnog Ministarstva energetske tranzicije, proizvodnih sektora i demokratskog pamćenja, kao i Balearske udruge jaht brokera (BYBA). Ulaznice se mogu kupiti samo putem interneta na službenoj web stranici Palma International Boat Show.

Pogledajte našu ekskluzivnu foto-galeriju s Palma International Boat Showa: