Otkazan Shanghai Boat Show 2022

Otkazan Shanghai Boat Show 2022

Organizatori 26. China Shanghai International Boat Showa (CIBS) najavili su otkazivanje ovogodišnje manifestacije. Odluka je donesena u skladu s najnovijim Covid restrikcijama koje je izdao Ured za prevenciju i kontrolu epidemija.

Prvobitno planiran za 31. ožujka – 1. travnja, a kasnije odgođen za 22. – 24. lipnja u Nacionalnom izložbenom i kongresnom centru u Šangaju, događaj će se sada održati 2023. (27. – 29. ožujka) u Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center (SWEECC).

“Ispričavamo se na svim neugodnostima koje bi ovo odgađanje moglo uzrokovati”, stoji u priopćenju organizatora. „Pružamo veliku pozornost na razvoj ograničenja okupljanja u Šangaju i ostajemo u bliskoj komunikaciji s izložbenim centrom i relevantnim vladinim odjelima. Naporno radimo iza kulisa kako bismo stvorili sigurno i kvalitetno iskustvo koje naši izlagači, posjetitelji i partneri očekuju od nas.

„Želimo se zahvaliti svakom sudioniku koji nas je podržao i iznimno cijenimo vaše strpljenje i razumijevanje.”

Organizatori se sada usredotočuju na pripreme za međunarodni sajam nautike Greater Bay Area 2022., koji će se održati u Shenzhenu od 14. do 16. prosinca. China Shanghai International Boat Show jedna je od najopsežnijih i najdugovječnijih sajmova nautike koja služi cijeloj industriji. Prošlogodišnja manifestacija privukla je oko 37.000 posjetitelja i gotovo 600 izlagača.

Izvor: IBI News