Pregled Absolute Opera događaja u Šibeniku

Pregled Absolute Opera događaja u Šibeniku

Adriatic Wave održao je svoj treći promotivni događaj Absolute Yachts ove godine u marini Mandalina u Šibeniku 26. lipnja, a Croatia Yachting Review bio je tamo i doživio događaj iz prve ruke. Događaj nazvan Absolute Opera predstavio je niz Absolute modela prikazanih tijekom dana u Marini Mandalina ekskluzivnom popisu gostiju, a vrhunac je bio Absolute Navetta 73.

Događaj je poslužio i predstavljanju novog i vrlo inovativnog modela Absolute 60 Fly koji će svoj svjetski debi imati u Cannesu u rujnu. Ovo prvo plovilo kupio je Adriatic Wave, a mogli smo vidjeti kako su neki od gostiju bili uzbuđeni mogućnošću da budu prvi vlasnik modela.

Gosti su počašćeni sobama u luksuznom hotelu D-Resort s pogledom na marinu kojeg su zamijenili  drugim činom opere održanog u loungeu kraj bazena. gdje su se gosti počastili obrokom od pet slijedova kojeg su posebno pripremili gostujući kuhari Vjeko Bašić iz Murte Bobe i Ante Božikov iz Konobe Opat. Večer je nastavljena spektakularnom glazbenom i svjetlosnom predstavom sa saksofonistom i elegantnom violinisticom usred parade osvijetljenih jahti. Završni čin opere održan je u Roof Baru Moet & Chandon Champagne, pružajući panoramski pogled od 360 stupnjeva. Događaj je bio pravi spektakl u velikoj opernoj modi!

Adriatic Wave jedan je od najvećih svjetskih distributera Absolute Yachts koji opslužuje osam zemalja i usvojio je full-service pristup klijentima koji uključuje događaje osmišljene kako bi stvorili osjećaj zajedništva među vlasnicima. Klijenti ne kupuju jednostavno proizvod, oni uistinu kupuju način života. Ostali ovogodišnji događaji Adriatic Wavea uključuju prvo događanje u Porto Piccolu u Italiji, kao i vikend događanje održano u Rovinju u svibnju.

Navetta 73 odabrana je kao glavni proizvod događaja, jer predstavlja nastavak Absoluteove filozofije dizajna unaprijed koja kombinira klasične linije s izvrsnom posebnom uporabom. Navetta 73 osjeća se poput puno veće jahte koja nudi luksuznije iskustvo, a istovremeno zadržava dobre mogućnosti veza i manevriranja.

Službeni video Absolute Opere u Šibeniku pogledajte ovdje