Made in Cro

More Yachts prelazi na hibrid

More Yachts, međunarodno prepoznat kao proizvođač performance cruiser jedrilica, okreće se proizvodnji karbonsko neutralnih jedrilica.

U suradnji s Cossutti Yacht Design studiom i lokalnom tvrtkom Pulse Yacht Design, novi MORE 50 imat će hibridni dizel /električni pogonski sustav koji će omogućiti dugo, karbonski neutralno krstarenje uz pomoć električnog motora.

Iskorištavajući malu težinu svog naprednog trupa koji je dobijen vakuumskom infuzijom i svoje nove hibridne tehnologije, novi MORE 50 omogućit će vrhunske plovidbene karakteristike i dugo krstarenje na električni pogon.

Unutrašnjost je dizajnirana uz pomoć Pulse Yacht Designa i zračit će luksuzom i udobnošću, uz brojne mogućnosti prilagodbe prostora kako bi se zadovoljile želje kupaca.
Ovim projektom MORE YACHTS donio je stratešku odluku da se okrene ekološki prihvatljivijim jedrilicama s visokim performansama i ubuduće će ovu novu tehnologiju prilagoditi njihovoj kompletnoj liniji plovila. S vremenom je cilj potpuno eliminirati potrebu za motorima na fosilna goriva i postati lider u ponudi karbonski neutralne alternative na tržištu performance cruiser jedrilica.

Prvi MORE 50 trebao bi zaploviti Jadranskim morem na ljeto 2021. godine.